VRAAGBUNDELING BEDRIJVENPARKEN ROERMOND VOOR AANLEG GLASVEZEL NADERT DE EINDSTREEP

VRAAGBUNDELING BEDRIJVENPARKEN ROERMOND VOOR AANLEG GLASVEZEL NADERT DE EINDSTREEP

ROERMOND – Een voordelige, razendsnelle Internetverbinding over glasvezel komt steeds dichterbij voor de bedrijven op de deelnemende terreinen in Roermond en Swalmen. Daarom doen A3bc en ParkNed de komende weken tot aan de zomervakantie een stapje extra en worden de ‘Fiber Girls’ ingezet. Zij bezoeken de bedrijven die zich nog niet hebben aangemeld voor het glasvezel initiatief. Bij meer dan 110 deelnemers over de 6 terreinen wordt gestart met de aanleg van het razendsnelle netwerk in Roermond en Swalmen.

Vraagbundeling
Het geheim van een succesvolle aanleg van glasvezel op een bedrijventerrein, heet vraagbundeling. De vraag van meerdere klanten samenvoegen om scherper te kunnen inkopen dan dat de individuele klant zou kunnen, dat is de definitie van vraagbundelen. Daarom zijn A3bc data- en telecom uit Roermond en ParkNed uit Nistelrode gestart met een initiatief, in samenwerking met Parkmanagement Midden-Limburg, om te zorgen dat de ondernemers op de terreinen in Roermond en Swalmen aansluiting krijgen op het moderne, onmisbare glasvezelnetwerk.

Snel en flexibel
Daarmee kunnen ondernemers snel en flexibel inspelen op de alsmaar toenemende behoefte aan meer bandbreedte en komen nieuwe technologieën als Voice over IP, video conferencing, document sharing en de mobiele werkplek binnen het bereik van elke onderneming. Belangrijke zaken voor het behouden van een sterke concurrentiepositie van het bedrijfsleven in de regio Midden-Limburg. De ’Fiber Girls’ gaan de terreinen op met informatie over glasvezel en tarieven en ze hebben voor elk bedrijf een aardigheidje bij zich. Via hen kunt u direct een afspraak maken met een van de adviseurs van A3bc. Zij maken een aanbod voor een glasvezelaansluiting en kunnen u informeren over alle mogelijkheden. U kunt ook zelf contact opnemen via 088-9393100 of mailen naar t.schreurs@a3bc.eu