DE VOORDELEN VAN GLASVEZEL TEN OPZICHTE VAN DE ‘OUDE’ INFRASTRUCTUREN ALS KOPER EN COAX

DE VOORDELEN VAN GLASVEZEL TEN OPZICHTE VAN DE ‘OUDE’ INFRASTRUCTUREN ALS KOPER EN COAX

DE VOORDELEN VAN GLASVEZEL TEN OPZICHTE VAN DE ‘OUDE’ INFRASTRUCTUREN ALS KOPER EN COAX

Nu ondernemers in Roermond de mogelijkheid hebben om een razendsnelle glasvezelaansluiting te krijgen tegen een ongekend laag tarief, kruipen ze uit hun schulp. De traditionele grote aanbieders KPN en Ziggo, die zelf niet wilden investeren in een glasvezelinfrastructuur in de regio, komen nu ineens met upgrades om bedrijven aan het twijfelen te krijgen en te behouden op hun eigen ‘oude’ infrastructuur.
De verschillen tussen glasvezel en DSL/ coax vindt u in bovenstaand vergelijkingstabel.
Het is dus een keuze tussen de nieuwe digitale wereld waarmee u als ondernemer jaren vooruit kan en uw concurrentiepositie versterkt, flexibiliteit krijgt en over ongekende bandbreedte en allerlei nieuwe mogelijkheden kunt beschikken. Of u blijft nog een tijdje op een opgelapte oude verbinding die u uiteindelijk toch zult moeten vervangen door glasvezel.
Besparen
Met een glasvezelaansluiting kunt u besparen op telefonie via Voice over IP, thuiswerken eenvoudig kunt faciliteren en eindelijk de mogelijkheden van de Cloud kunt benutten. Waarbij u net zo nel kunt uploaden als downloaden en kosten kunt besparen met video vergaderen en met telefonie in de Cloud, zonder dat u nog een telefooncentrale nodig heeft.
Keuzevrijheid
En dat allemaal over één, oneindig uitbreidbare glasvezelverbinding, met een standaard hogere beschikbaarheid en veiligheid dan alle andere infrastructuren. Met keuzevrijheid voor het afnemen van de diensten, u zit niet aan 1 aanbieder (KPN of Ziggo) meer vast.