Bedrijventerreinen Roermond maken zich op voor campagne razend snel internet

Bedrijventerreinen Roermond maken zich op voor campagne razend snel internet

Ondernemers van BIZ Merum, Industriegebied Swalmen, Stadsrand Noord, Roerstreek Stationsweg/Veldweg, Willem Alexander en kunnen binnenkort mogelijk genieten van flitsend snel internet. Glasvezel Roermond start per 25 februari a.s. namelijk een vraagbundeling in deze gebieden.

Aanleg glasvezelnetwerk van start bij minimaal 30% aanmeldingen.

De digitale infrastructuur op een bedrijventerrein moet van topkwaliteit zijn om nu én in de komende jaren economisch te kunnen concurreren met andere terreinen. Dat geldt ook voor de Zuidelijke Stadsrand ( BIZ Merum e.o.) industriegebied Swalmen, stadsrand Noord, industriegebied Roerstreek, industriegebied Willem Alexander en Stationsweg/Veldweg. Gebieden waar veel bedrijven zijn gevestigd. In de komende weken krijgen zij de kans om zich te verzekeren van een aansluiting op een hypermodern glasvezelnetwerk. Ongeveer 450 adressen komen in aanmerking voor een aansluiting met het glasvezelnetwerk. Wanneer minimaal 30% van de adressen zich vóór 31 mei aanmeldt, start Glasvezel Roermond met de graafwerkzaamheden. Bedrijven kunnen zich ook aanmelden bij de lokale ICT-expert A3bc Data & Telecom.

Aanmelden
Naast een supersnelle en zeer betrouwbare internetverbinding kunnen bedrijven afspraken maken over het serviceniveau. Denk hierbij aan prestatieniveaus, reactietijden, service windows en de beschikbaarheid van het glasvezelnetwerk. Zaken die voor bedrijven van levensbelang zijn en daarom goed geregeld zijn in een Service Level Agreement (SLA).

Schrijf je nu in!